Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Svet

Video: Muž podpálil štúdio animovaného filmu, požiar si vyžiadal desiatky obetí (aktualizované)












18.7.2019 (Webnoviny.sk) -


  • aktualizované 18. júla 15:42




Do známeho štúdia animovaného filmu v japonskom meste Kjóto vtrhol vo štvrtok ráno muž, ktorý tam spôsobil požiar. Ten si vyžiadal 33 mŕtvych.

Informáciu potvrdil zástupca tamojších hasičov, podľa ktorého ďalších 36 osôb utrpelo zranenia. Niektorí z nich sú v kritickom stave. Dodal, že už našli všetky obete incidentu.

V budove vylial neznámu horľavinu



Požiar vypukol v trojposchodovej budove po tom, čo tam podozrivý páchateľ pri hlavnom vchode vylial neznámu horľavinu a priestory podpálil, uviedla polícia prefektúry Kjóto.

Zranenia utrpel aj podozrivý, ktorého následne previezli do nemocnice. Polícia ho vyšetruje pre podozrenie z podpaľačstva.

Niektorí skolabovali na schodoch



V čase vypuknutia požiaru sa v budove podľa hasičov nachádzalo vyše 70 ľudí, väčšine sa však podarilo pred plameňmi uniknúť.

Požiar sa medzičasom už podarilo uhasiť. Na prvom podlaží trojposchodovej budovy našli dve telá, na ďalšom podlaží objavili jedenásť mŕtvych a na poslednom zomrelo 20 osôb. Niektorí z nich skolabovali na schodoch vedúcich na strechu.







Viac k témam: hasiči, podpaľač, požiar
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Muž podpálil štúdio animovaného filmu, požiar si vyžiadal desiatky obetí (aktualizované) © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia