Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Tenis

Video: Tenista kuriózne nedohral zápas, rozhodca ho diskvalifikoval pre dieru na nohaviciach












9.10.2019 (Webnoviny.sk) - Dôvody na diskvalifikáciu v tenise môžu byť rôzne, väčšinou ide o nevhodné správanie. Veľmi kuriózny moment sa však v pondelok udial na turnaji ATP Mouilleron Challenger vo francúzskom Vendée.

Španielsky tenista Bernabe Zapata Miralles nemohol dohrať zápas, keďže nemal adekvátne slušné oblečenie.

Nohavice si roztrhol v hneve



V súboji proti Kanaďanovi Stevovi Diezovi v 1. kole dvojhry prehrával 232. hráč sveta 2:6, 1:4. Keď sa súper chystal začať podávať, empajrový rozhodca upozornil Mirallesa na dieru na nohaviciach. Rodák z Valencie si ich zrejme roztrhol v hneve, keď v piatej hre druhého dejstva prišiel o svoj servis.

"Bernabe, máte veľkú dieru na šortkách, nemôžete takto pokračovať," oznámil rozhodca Mirallesovi. Keďže nemal náhradné oblečenie a nemal si ho ani od koho požičať, keďže hľadisko bolo prázdne, stretnutie museli predčasne ukončiť diskvalifikáciou.

Miralles hráva väčšinou na challengerovom okruhu



Dvadsaťdvaročný Zapata Miralles hráva väčšinou na challengerovom okruhu, v tomto roku dosiahol na týchto turnajoch dve semifinálové účasti. Okrem toho sa snažil prebojovať aj do hlavnej fázy US Open, ale skončil už v prvom kole kvalifikácie. Na podujatiach ITF získal osem singlových titulov a raz triumfoval vo štvorhre.







Viac k témam: ATP Challenger Tour
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Tenista kuriózne nedohral zápas, rozhodca ho diskvalifikoval pre dieru na nohaviciach © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia