Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Kollár kandiduje na post primátora Hlohovca už tretíkrát, tentoraz za stranu SPOLU












25.8.2022 (Webnoviny.sk) - Primátor Hlohovca a predseda strany SPOLU Miroslav Kollár odovzdal mestskej volebnej komisii dokumenty potrebné pre kandidatúru na post primátora v blížiacich sa jesenných komunálnych voľbách.

Do volieb pôjde ako kandidát politickej strany SPOLU – občianska demokracia. Strana o tom informovala v tlačovej správe.

Skúsenosti a profesionalita



„Po tretíkrát sa idem uchádzať o dôveru Hlohovčaniek a Hlohovčanov. Ťažká ekonomická, sociálna, ale aj energetická situácia si bude vyžadovať znalosti, skúsenosť a profesionalitu. Som pripravený aj v týchto zložitých časoch a ohrozeniach ďalej odovzdávať všetko, čo som sa za tie roky naučil, pre udržanie všetkého dobrého, čo sa nám za tých osem rokov spoločne podarilo a ďalej sa starať aj o rozvoj a napredovanie Hlohovca,“ uviedol Kollár.

Kandidátku predstaví čoskoro



Tím ľudí, ktorý bude tvoriť kandidátku SPOLU pre Hlohovec chce predstaviť v priebehu budúceho týždňa. Podľa Kollára bude zložený zo šikovných ľudí, ktorí už pre Hlohovec a jeho obyvateľov veľa urobili.

„Je to tím mladých, skúsenejších, ale aj seniorov, šikovných žien aj mužov, súčasných aj bývalých poslancov, ale aj nových tvárí, ktoré majú chuť a najmä odvahu vstúpiť do verejného priestoru,“ dodal Miroslav Kollár. Prvýkrát sa stal primátorom Hlohovca v roku 2014, o štyri roky neskôr zvíťazil opäť.

Zatiaľ jediným známym protikandidátom Miroslava Kollára je mestský poslanec Ivan Baranovič. Ten pred štyrmi rokmi skončil vo voľbách primátora Hlohovca na treťom mieste.





Viac k témam: Kandidát na primátora, Komunálne voľby
Zdroj: Webnoviny.sk - Kollár kandiduje na post primátora Hlohovca už tretíkrát, tentoraz za stranu SPOLU © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia