Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Mladý muž bol dobodaný na železničnej stanici v Komárne, šesť rán nožom mu spôsobilo život ohrozujúce zranenia












5.2.2023 (Webnoviny.sk) - Vyšetrovateľ Policajného zboru (PZ) obvinil 22-ročného muža z Kolárova obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Príslušnej prokuratúre bol podaný podnet na jeho väzobné stíhanie.

K činu došlo v Komárne, v piatok okolo pol jedenástej večer. Na železničnej stanici k 26-ročnému mužovi pristúpila neznáma osoba a bez varovania ho udrela päsťou do tváre.

Bodol minimálne šesťkrát



Následne ho prinajmenšom šesťkrát bodla do oblasti hlavy, krku, hrudníka a brucha kuchynským nožom s dĺžkou čepele približne 7 cm. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo PZ v Nitre.

Podozrivá osoba z miesta po útoku utiekla. Podľa ošetrujúceho lekára poškodený utrpel život ohrozujúce zranenia, ktorých liečba si vyžiada viac než 28 dní.

Išlo o náhodnú obeť



„Kriminalistom z Okresného riaditeľstva PZ v Komárne sa napriek tomu, že nemali očitého svedka, podarilo vďaka intenzívnej práci objasniť skutok a zadržať podozrivého v priebehu niekoľkých hodín po jeho oznámení," uviedla polícia.

Motív činu zatiaľ nie je známy, išlo o náhodnú obeť, keďže páchateľ a poškodený sa nepoznajú. Vyšetrovanie prípadu naďalej prebieha.





Viac k témam: Pokus o vraždu
Zdroj: Webnoviny.sk - Mladý muž bol dobodaný na železničnej stanici v Komárne, šesť rán nožom mu spôsobilo život ohrozujúce zranenia © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia