Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Mladý muž šoféroval skúter bez prilby, osudným sa mu stal náraz do obrubníka (foto)












3.6.2023 (SITA.sk) - K tragickej dopravnej nehode došlo 2. júna vo večerných hodinách na ceste tretej triedy č. 2110 v obci Ďurčiná v okrese Žilina v smere jazdy do Rajca.

Z doposiaľ presne nezistených príčin 25-ročný vodič skútra, ktorý nemal predpísanú ochrannú prilbu, zachytil predným kolesom obrubník a následne spadol.

Mladý muž utrpel zranenia hlavy, ktorým v nemocnici podľahol. Ďalšie okolnosti a príčiny tragickej nehody sú predmetom vyšetrovania. Informovala o tom hovorkyňa z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy.

Polícia ďalej uvádza, že každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.







Viac k témam: Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk - Mladý muž šoféroval skúter bez prilby, osudným sa mu stal náraz do obrubníka (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia