Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Zadržali muža, ktorý sa vo videu vyhrážal prezidentke Čaputovej aj poslancovi












7.6.2023 (SITA.sk) - Trnavskí policajti zadržali v utorok podvečer v Parku Janka Kráľa muža, ktorý sa vo videu vulgárne vyhrážal smrťou prezidentke a poslancovi Národnej rady SR, ako aj ich rodinám. Viackrát súdne trestanému 50-ročnému mužovi z okresu Pezinok po zadržaní namerali v dychu 0,5 promile alkoholu.

„Muž je podozrivý z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Polícia sa skutkom intenzívne zaoberá, vyhodnocujeme všetky informácie a riziká aj smerom k dotknutým osobám,“ informovala trnavská polícia na sociálnej sieti.

Trojminútové video sa podľa polície šírilo sociálnymi sieťami, dostali ho aj trnavskí policajti. Muža z videa zadržali policajní operatívci v trnavskom parku pri železničnej stanici. Polícia v súvislosti s týmto prípadom upozorňuje užívateľov sociálnych sietí, že aj v online svete sú rovnako trestno-právne zodpovední za to, aké informácie zdieľajú, zverejňujú a dávajú na svoje profily.





Viac k témam: Vyhrážanie, Vyhrážky
Zdroj: SITA.sk - Zadržali muža, ktorý sa vo videu vyhrážal prezidentke Čaputovej aj poslancovi © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia