Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Ekonomika

Colníci si prevzali prvých 16 nových služobných áut. Postupne dostanú všetkých 91 vozidiel v hodnote 3,18 milióna eur (foto)












21.12.2023 (SITA.sk) - Colné úrady a Kriminálny úrad finančnej správy budú môcť využívať 16 nových hliadkových služobných áut. Ako informovala Drahomíra Adamčíková z komunikačného odboru Finačného riaditeľstva SR, ide o 10 vozidiel kategórie SUV a šesť vozidiel Combi.

Finančná správa celkovo obstarala 91 nových vozidiel v hodnote 3,18 milióna eur s DPH. Výrobca jej nové autá SUV, dodávky a Combi bude dodávať postupne.

„Finančná správa si dlhodobo uvedomuje potrebu obnovy vozového parku, nakoľko priemerný vek služobných vozidiel je 12,5 roka a počet najazdených kilometrov je priemerne 150 000 km," uviedla Adamčíková s tým, že organizácia momentálne využíva približne 950 služobných motorových vozidiel. Hovorkyňa doplnila, že časť nových vozidiel bude dodaných s polepmi s nápisom Finančná správa a so znakom organizácie, časť so skrytými majákmi a niektoré s majákovou rampou i polepom.







Viac k témam: Colníci, Finačné riaditeľstvo SR, Finančná správa, nové vozidlá
Zdroj: SITA.sk - Colníci si prevzali prvých 16 nových služobných áut. Postupne dostanú všetkých 91 vozidiel v hodnote 3,18 milióna eur (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia