Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Opitý vodič v Trnave prerazil bránu rodinného domu, sudca vydal trestný rozkaz na vzatie do väzby (foto)












23.1.2024 (SITA.sk) - Vodič, ktorý v nedeľu skoro ráno opitý prerazil bránu pri rodinnom dome na Átriovej ulici v Trnave, ide do väzenia. Dopravný policajt 32-ročného muža obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Po nehode pri dychovej skúške na alkohol nafúkal 2,96 promile.

Sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Trnava vydal v utorok trestný rozkaz, na základe ktorého bol obvinenému uložený trest odňatia slobody vo výmere jeden mesiac. Trestný rozkaz je právoplatný,“ informovala agentúru SITA hovorkyňa Krajského súdu v Trnave Jana Kondákorová. Za jazdu pod vplyvom alkoholu hrozil mužovi, ktorý ani nemá vodičský preukaz, trest odňatia slobody až na jeden rok.



V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem


Muž na osobnom aute podľa polície v nedeľu skoro ráno pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť svojim schopnostiam a stavu vozovky, a namiesto odbočenia vľavo pokračoval priamo na bránu rodinného domu. Tú prerazil a auto pokračovalo až k domu. Majitelia si škodu na elektrickej bráne, múriku a fasáde domu vyčíslili na takmer 2 000 eur.





Viac k témam: Dopravná nehoda, Jazda pod vplyvom alkoholu, Väzenie
Zdroj: SITA.sk - Opitý vodič v Trnave prerazil bránu rodinného domu, sudca vydal trestný rozkaz na vzatie do väzby (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia