Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Za tragickú zrážku auta s autobusom v Trnave nemôže infarkt, vodič jazdil pod vplyvom alkoholu












25.1.2024 (SITA.sk) - V prípade čelnej zrážky osobného auta Opel Meriva s mestským autobusom na Šrobárovej ulici v Trnave zohral svoju úlohu alkohol. Podľa informácií polície 56-ročný vodič auta, ktorý nehodu neprežil, bol pod silným vplyvom alkoholu.

Vodič pod vplyvom alkoholu



K tragickej nehode došlo minulý týždeň v stredu. Policajti pôvodne preverovali informáciu, či k nehode nemohlo prísť z dôvodu náhlej zdravotnej indispozície vodiča, svedkovia hovorili o infarkte.

Polícia o tom informovala v súvislosti s rapídnym nárast opitých na cestách v Trnavskom kraji . Policajti vykonali v priebehu minulého týždňa 3744 dychových skúšok, 35 z nich s pozitívnym výsledkom. Je to o 17 viac ako týždeň predtým.

Prečin ohrozenia pod vplyvom látky



Nafúkalo 18 vodičov, čo je o 11 viac, a 17 cyklistov, čo je o šesť viac ako týždeň predtým. Až sedem vodičov sa dopustilo prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, zistili im teda viac ako jedno promile alkoholu.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem


Počas uplynulého týždňa polícia eviduje dve tragické nehody, pri ktorých vyhasli životy dvoch vodičov. Ďalšie dve osoby sa pri dopravných nehodách zranili ťažko a 13 osôb utrpelo na cestách ľahké zranenia.





Viac k témam: Alkohol za volantom, Čelná zrážka, Jazda pod vplyvom alkoholu, nehodovosť, trnavská polícia
Zdroj: SITA.sk - Za tragickú zrážku auta s autobusom v Trnave nemôže infarkt, vodič jazdil pod vplyvom alkoholu © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia