Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

V Borskom Mikuláši v rodinnom dome našli dvoch mŕtvych seniorov so strelným poranením












26.1.2024 (SITA.sk) -


  • aktualizované 26. januára, 10:56




Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci do rodinného domu v Borskom Mikuláši v okrese Senica k dvom osobám so strelným poranením.

Lekár na mieste konštatoval smrť 71-ročnej ženy a 73-ročného muža. Operačné stredisko o tom informovalo na sociálnej sieti.

Polícia potvrdila, že policajná hliadka bola v piatok ráno privolaná ako asistencia hasičom pri otvorení rodinného domu v obci Borský Mikuláš. Manželia, ktorí v dome bývali, už v tom čase nejavili známky života.

Obe osoby mali viditeľné zranenia, a to stopy po použití pravdepodobne strelnej zbrane. Vzhľadom na okolnosti, za ktorých mohlo dôjsť k ich úmrtiu, polícia okolie domu uzavrela a na miesto vyslala krajský výjazd s vyšetrovateľom, ktorý zadokumentuje prípad a stanoví právnu kvalifikáciu skutku,“ informovala trnavská policajná hovokyňa Mária Linkešová.

SPRÁVU AKTUALIZUJEME





Viac k témam: Krimi, Mŕtva žena a muž, strelné zranenie
Zdroj: SITA.sk - V Borskom Mikuláši v rodinnom dome našli dvoch mŕtvych seniorov so strelným poranením © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia