Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Kamionista pred nárazom do cestárov na diaľnici D1 vôbec nereagoval na smerovú šípku, nehodu neprežil (video)












31.1.2024 (SITA.sk) - Polícia začala v súvislosti s utorkovou nehodou na diaľnici D1 pri Hlohovci, pri ktorej zomrel 48-ročný vodič kamiónu z Bosny a Hercegoviny, vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženie na zdraví. Príčina tragickej nehody nie je zatiaľ známa.

„Podľa kamerových záznamov je však zreteľne vidno, že vodič kamiónu s návesom nereagoval na smerovú šípku, ktorá bola vopred umiestnená na cestárskom vozidle a nasledoval silný náraz do zadnej časti nákladného auta Mercedes Benz,“ informovala trnavská polícia.

Zranení pracovníci Slovenskej správy ciest



Kamión s návesom nakoniec narazil aj do auta Fiat Ducato a ďalšieho auta, ktoré prerazili pravé zvodidlá a skončili mimo diaľnicu.

Pri nehode sa okrem vodiča zranili aj traja pracovníci Slovenskej správy ciest, ktorí sa, našťastie, nachádzali v čase nárazu za zvodidlami diaľnice. Rozsah ich zranení stále nie je známy, avšak podľa polície je isté, že sa budú liečiť viac ako sedem dní.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem


Škody vo výške 44-tisíc eur



Muži boli prevezení záchranármi do nemocníc. Škody boli odhadnuté na cestárskych autách nad 44 tisíc eur a na poškodených zvodidlách viac ako 5000 eur.

Polícia opäť upozorňuje vodičov, aby sa na jazdu maximálne sústredili a sledovali situáciu okolo seba, pretože každá chyba môže mať pri vyššej rýchlosti fatálne následky.





Viac k témam: Dopravná nehoda, Kamión, Polícia, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk - Kamionista pred nárazom do cestárov na diaľnici D1 vôbec nereagoval na smerovú šípku, nehodu neprežil (video) © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia