Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Policajti v Chtelnici umožnili odvoliť podozrivému z trestného činu, následne ho zadržali












24.3.2024 (SITA.sk) - Polícia v Trnavskom kraji počas prvého kola prezidentských volieb nezaznamenala hromadné narušenie verejného poriadku, výtržnosti, incidenty ani iné udalosti, ktoré by marili alebo sťažili priebeh volieb.

Policajti boli počas prvého kola prezidentských volieb privolaní iba k jednému nedorozumeniu v meste Trnava. 59-ročná žena riešila meno kandidáta, ktorý pred voľbami odstúpil, no stále bol uvedený na hlasovacom lístku. Situáciu jej privolaná hliadka na mieste vysvetlila, bez potreby ďalšieho oznámenia,“ informovala o volebnom dni trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Viac o téme: Prezidentské voľby na Slovensku 2024



V prípade zadržaných osôb v cele policajného zaistenia prenosná urna nebola využitá ani v jednom prípade.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Volebná noc 1. kola prezidentských volieb na Slovensku 2024 (fotografie)

Avšak počas dňa obmedzili policajti na osobnej slobode muža pre podozrenie z trestného činu. Ešte predtým, ako ho predviedli pred vyšetrovateľa a umiestnili ho do cely policajného zaistenia, umožnili mu v sprievode policajnej hliadky odvoliť v obci Chtelnica v okrese Piešťany,“ dodala Linkešová.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Prezidentské voľby na Slovensku 2024 (fotografie)

V jednom z volebných okrskov v Senici sa zas hlasovanie predĺžilo o 20 minút, v okrsku bolo prerušené hlasovanie pre kolaps jedného z členov okrskovej volebnej komisie.







Viac k témam: Prezidentské voľby na Slovensku 2024, trnavská policajná hovorkyňa
Zdroj: SITA.sk - Policajti v Chtelnici umožnili odvoliť podozrivému z trestného činu, následne ho zadržali © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia