Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Magazín

1. november 2010

Vy ste sa pýtali, kandidáti odpovedali

Štyria uchádzači o miesto primátora odpovedali na vaše otázky. Samuel Žák si možnosť prezentácie rozmyslel.

Komunálne voľby sú už doslova za dverami. Tváre z kandidačných listín sa začínajú intenzívnejšie zviditeľňovať, viac ako inokedy sa hovorí o veciach verejných a všetci sú zvedaví, ako to celé dopadne. Možno vám pri rozhodovaní pomôžu odpovede uchádzačov na otázky, vychádzajúce priamo z vašich podnetov. 

Známe mená, ale aj nováčikovia, ktorí by radi rozvírili hladinu komunálnej politickej scény. Jeden kandidát podporovaný koalíciou politických strán a presilovka nezávislých. Postoje opierajúce sa o dlhoročné skúsenosti, ale aj volanie po radikálnej zmene. Aj tak by sa v globále dali charakterizovať  uchádzači, ktorí 27. novembra zabojujú o kreslo primátora. Aké sú však ich názory na skutočné problémy mesta? Prichádzajú iba s pekne znejúcimi, ale prázdnymi slovami, alebo ponúkajú aj konkrétnejšie riešenia?

A práve preto sme sa prostredníctvom diskusného fóra obrátili priamo na vás, obyvateľov Hlohovca s výzvou pýtať sa kandidátov na všetko, čo vás zaujíma. Odozva potvrdila váš záujem o budúcnosť mesta. Vzhľadom na rozsah, rôznorodosť, ale aj opakujúce sa podnety sme niektoré otázky zovšeobecnili a upravili do finálnej podoby. Takpovediac virtuálna konfrontácia s obyvateľmi nezaskočila žiadneho z kandidátov okrem Samuela Žáka. Uchádzač spočiatku priestor na prezentáciu uvítal, neskôr však názor zmenil a ani napriek opakovaným prísľubom odpovede nezaslal. 


Odpovede kandidátov sa zobrazia po kliknutí na fotografiu


Milan Domaracký


Peter Dvoran


Oliver Pestún


Igor Vavro





Podobné témy
Čo čaká Hlohovec?
Čo čaká Hlohovec?
Nový primátor sľubuje premeniť pozitívne myšlienky na reálne činy.

Primátorom Hlohovca bude Peter Dvoran
Primátorom Hlohovca bude Peter Dvoran
Ďalšími v poradí sú Milan Domaracký a Oliver Pestún.

Milan Domaracký
Milan Domaracký
Kandidát na primátora

Peter Dvoran
Peter Dvoran
Kandidát na primátora

Oliver Pestún
Oliver Pestún
Kandidát na primátora