Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Magazín

30. jún 2013

Najviac zabodovala netradičná stužková

Pozrite si najlepšie videá na Hlohovec.tv!

Najviac zabodovala netradičná stužková

Medzi najúspešnejšie príspevky Hlohovec.tv patrí video paraglidistu. Mnohých taktiež pobavila snímka neúspešného kandidáta na primátora. Počas horúcich dní osviežili zábery zo splavu Váhu a s veľkým záujmom sa stretla netradičná stužková.

Pohľad na Hlohovec z vtáčej perspektívy ponúkol unikátne zábery na mesto a okolie. Svet ako na dlani, prelet ponad strechu zámku či v tesnej blízkosti komína Drôtovne si nenechali ujsť stovky návštevníkov.

Zobraziť video

Aj keď voľby na post primátora sú ešte ďaleko, tie predošlé pripomenulo video jedného z kandidátov. O kreslo prvého muža mesta sa pred vyše dvoma rokmi uchádzal i Samuel Žák. Ambiciózna kampaň mu nakoniec vyniesla 267 hlasov. Rozhodne sa však stal vítaným spestrením predvolebného boja.

Zobraziť video

S letom si na svoje prichádzajú i milovníci vodáckeho športu. Príjemnou chuťovkou v dňoch, kedy teplota dosahovala rekordné hodnoty, boli zábery zo splavu Váhu na trase Sokolovce – Hlohovec.

Zobraziť video

V rebríčku návštevnosti suverénne vedie netradičná stužková. Študenti tunajšej strednej odbornej školy sa rozhodli zahodiť konvencie a vymenili zaužívané priestory a večerné róby za slnečnú riviéru a plážový outfit.

Zobraziť video





Podobné témy
Spustili sme novú službu: Hlohovec.tv
Spustili sme novú službu: Hlohovec.tv
Pohľad na mesto z vtáčej perspektívy, blázniví maturanti či adrenalínové kúsky športovcov. Pozrite si videá priamo z Hlohovca!