Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Pri Malženiciach zišlo auto z cesty a narazilo do stromu, nehodu neprežil jeden človek












16.8.2021 (Webnoviny.sk) -


  • aktualizované 16. augusta 20:17




Trnavskí hasiči zasahovali pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste č. II/504 v katastri obce Malženice v okres Trnava.

Ako informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, po príchode na miesto udalosti zistili, že osobné auto zo zatiaľ nezistených príčin zišlo z vozovky a narazilo do stromu. Pri nehode utrpela jedna osoba zranenia, ktorým na mieste podľahla.

Ako priblížila hovorkyňa trnavskej polície Zlatica Antalová, 22-ročný vodič BMW neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a v ľavotočivej zákrute nezvládol riadenie, vyšiel mimo vozovku a dostal šmyk.

Následne sa dostal späť na cestu, prešiel cez protismer a bočnou stranou svojho auta narazil do stromu. Mladík zostal v aute zakliesnený, jeho zranenia boli tak vážne, že im na mieste podľahol. Pre zistenie prítomnosti alkoholu v jeho tele mu odoberú krv.

Na zistení okolností nehody a jej presnej príčiny polícia intenzívne pracuje. Aj v súvislosti s touto nehodou apeluje najmä na mladých a neskúsených vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti.





Viac k témam: dopravná nehoda, tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk - Pri Malženiciach zišlo auto z cesty a narazilo do stromu, nehodu neprežil jeden človek © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia