Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Prejav prezidentky Čaputovej bol vyvážený, zhodnotil Kollár a reagoval aj na kritiku












28.9.2021 (Webnoviny.sk) - Prejav prezidentky Zuzany Čaputovej v Národnej rade SR (NR SR) bol vyvážený. Zhodnotil to predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) po tom, čo prezidentka pred poslancami vystúpila so Správou o stave republiky.

Podľa Kollára prezidentka jasne povedala, že je potrebné spraviť zmeny, bojovať proti korupcii a po 30 rokoch upraviť fungovanie prokuratúry. Dodal však, že prezidentka zdôraznila aj to, že boj proti korupcii sa musí diať zákonným spôsobom.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Prezidentka Zuzana Čaputová vystúpila v parlamente so správou o stave republiky (fotografie)

Prezidentka vyzvala aj na jednotu v koalícii. Podľa Kollára je táto výzva smerovaná nielen jemu, ale aj celej koalícii. „My spolu tvoríme jednu koalíciu a mali by sme ťahať za jeden povraz. Každý musíme niečo preto urobiť,“ doplnil. Predseda NR SR reagoval aj na kritiku prezidentky v súvislosti s úrovňou politickej diskusie na Slovensku. „Politická kultúra nieje na úrovni vyspelých demokracií... každý by si mal vstúpiť do svedomia. Aj ja,“ uzavrel Kollár.





Viac k témam: predseda Národnej rady SR (NR SR), prezident SR, správa o stave republiky
Zdroj: Webnoviny.sk - Prejav prezidentky Čaputovej bol vyvážený, zhodnotil Kollár a reagoval aj na kritiku © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia