Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Prezidentka Čaputová podľa sulíkovcov v prejave nastavila kritické zrkadlo nie len vláde (video)












28.9.2021 (Webnoviny.sk) - Správa o stave Slovenskej republiky, ktorú v utorok v Národnej rade SR (NR SR) predniesla prezidentka Zuzana Čaputová, bola vyvážená a zároveň nastavila kritické zrkadlo nie len vláde, ale aj poslancom parlamentu. Vo svojom hodnotení to na tlačovej konferencii uviedla koaličná strana Sloboda a Solidarita (SaS).

V strane sa podľa slov predsedníčky poslaneckého klubu SaS Anny Zemanovej stotožňujú aj s názorom prezidentky, že krajina potrebuje stabilitu a jednotné vedenie. Za oprávnenú považujú aj kritiku hlavy štátu, že pandémia postihla tých najzraniteľnejších obyvateľov Slovenska.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Prezidentka Zuzana Čaputová vystúpila v parlamente so správou o stave republiky (fotografie)

„Sme radi, že pani prezidentka spomenula aj témy týkajúce sa životného prostredia. Vnímame aj jej silný apel k vyšetrovaniu korupčných káuz, ktoré musí prebiehať zákonným spôsobom. Nie je správne, ak dve strany v bezpečnostných zložkách štátu bojujú proti sebe svojimi kompetenčnými zbraňami," povedala Zemanová.

Čaputovej dávajú podľa jej slov za pravdu aj v názore, že očkovanie je najefektívnejšia cesta, ako sa vysporiadať s pandémiou koronavírusu. „Tieto slová od pani prezidentky si berieme k srdcu a v našich radoch ešte budú dlho rezonovať," dodala predsedníčka poslaneckého klubu SaS.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem






Viac k témam: prezident SR, správa o stave republiky
Zdroj: Webnoviny.sk - Prezidentka Čaputová podľa sulíkovcov v prejave nastavila kritické zrkadlo nie len vláde (video) © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia