Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Herne a kasína v Trenčíne zostávajú, mestskí poslanci o zákaze nerokovali












1.12.2021 (Webnoviny.sk) -


  • aktualizované 1. decembra, 10:50




Po desiatich týždňoch sa na rokovanie trenčianskeho mestského zastupiteľstva opätovne vrátil návrh všeobecne záväzného nariadenia (VZN) o zákaze umiestnenia herní a kasín na území mesta Trenčín.

Poslanec Peter Hošták z pozície predkladateľa však na začiatku stredajšieho rokovania návrh všeobecne záväzného nariadenia (VZN) navrhol stiahnuť z programu, čo jeho kolegovia podporili. „V nadväznosti na komunikáciu s viacerými poslancami navrhujem VZN stiahnuť z programu s tým, že poslanecké diskusie budú pokračovať," uviedol Hošták.

Zároveň požiadal primátora Richarda Rybníčka, aby pred každým nasledujúcim rokovaním mestského zastupiteľstva radnica zverejňovala návrh VZN o zákaze umiestnenia herní a kasín na území mesta Trenčín. „Dúfam, že čoskoro túto tému prerokujeme a predmetné nariadenie schválime," dodal Hošták.

Trenčianski poslanci už o identickom návrhu VZN hlasovali na septembrovom rokovaní, vtedy na jeho prijatie chýbal jediný hlas.





Viac k témam: Zákaz hazardu
Zdroj: Webnoviny.sk - Herne a kasína v Trenčíne zostávajú, mestskí poslanci o zákaze nerokovali © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia