Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Mladá vodička prešla na rovinke do protismeru a čelne sa zrazila s iným autom (foto)












4.12.2021 (Webnoviny.sk) - Medzi obcou Tehla a mestom Vráble v piatok 3. decembra o 15:20 mladá vodička prešla do protismeru a ťažko zranila seba, aj 53-ročnú vodičku iného auta. Informovala o tom Renáta Čuháková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre v tlačovej správe.

Pri nehode sa zranila aj spolujazdkyňa vo vozidle značky VW Golf. Levická polícia vyšetruje okolnosti tejto udalosti ako trestný čin ublíženia na zdraví.

Čuháková priblížila, že mladá vodička na rovnom úseku cesty prešla s vozidlom do protismeru. Vozidlá po náraze zostali v priekope. Alkohol v dychu vodičky VW Golfu policajti nezistili a u vodičky Mazdy museli zdravotníci na zistenie prípadnej prítomnosti alkoholu v tele odobrať krv.

Polícia vyzvala všetkých účastníkov cestnej premávky, zvlášť však vodičov motorových vozidiel, k venovaniu väčšej pozornosti vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke.





Viac k témam: Dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk - Mladá vodička prešla na rovinke do protismeru a čelne sa zrazila s iným autom (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia