Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Magazín

23. máj 2016

DOBROPARK pokračuje v tradícii

Nadácia Pomoc jeden druhému a Mesto Hlohovec Vás srdečne pozýva na druhý ročník akcie „DOBROPARK“ 2016.

DOBROPARK pokračuje v tradícii

Nadácia Pomoc jeden druhému a Mesto Hlohovec vás srdečne pozýva na druhý ročník akcie „DOBROPARK“ 2016. Ide o priateľské stretnutie dobrovoľníkov a handicapovaných detí z Klubu Kľúčik Hlohovec a Domova sociálnych služieb Pastuchov, ktoré bude prebiehať formou tvorivých dielní, prezentácie pomôcok pre ťažko zdravotne postihnutých a kultúrneho programu s účasťou širokej verejnosti.

DOBROPARK 2016 je pokračovaním  podujatia, ktoré sa konalo minulý rok, ako prvé svojho druhu v meste Hlohovec. Verejnosť bude mať možnosť zblízka vidieť prácu dobrovoľníkov a taktiež zapojiť sa do týchto aktivít. Cieľom podujatia je prezentácia práce dobrovoľníkov formou workshopov a zvýšenie povedomia o dobrovoľníckej činnosti pre handicapované deti. Touto akciou sme naštartovali novú tradíciu, v ktorej chceme pokračovať vzhľadom k úspešnému  priebehu a ohlasom v minulom roku. Práca s handicapovanými deťmi je náročná, avšak o to krajšia. Ponúka nám iný pohľad a iné možnosti, ako sme zvyknutí v bežnom živote. Presvedčte sa o tom sami a príďte nás podporiť.

Nadácia Pomoc jeden druhému organizuje toto podujatie s finančnou podporou Mesta Hlohovec. Spoločne pozývame všetkých na stretnutie v parku na námestí sv. Michala pri kostole sv. Michala v piatok 27.05.2016, v čase od 13,00 do 17,00 hod.

Nadácia Pomoc jeden druhému so sídlom v Hlohovci sa venuje pomoci druhým od roku 2005. Cieľom je pomôcť deťom s detskou mozgovou obrnou a ich rodinám, pri náročnej rehabilitačnej liečbe. Ak chcete aj vy pomôcť vlastným časom, alebo iným spôsobom, zaregistrujte sa na stránke nadácie a zapojte sa do aktivít nadácie.





Podobné témy
DOBROPARK je len jeden
DOBROPARK je len jeden
Posledný májový piatok je za nami a s ním aj skvelá akcia DobroPark 2016.

Ako si tu len tak tvoríme...
Ako si tu len tak tvoríme...
Nadácia Pomoc jeden druhému pripravuje tvorivé workshopy pre handicapované deti už druhý školský rok.

DobroPark začal novú tradíciu
DobroPark začal novú tradíciu
Zaujímavé podujatie zavŕšilo celoročné aktivity dobrovoľníkov, ktorí sa venovli handicapovaným deťom.

Vďaka grantovému fondu získali novú rehabilitačnú pomôcku
Vďaka grantovému fondu získali novú rehabilitačnú pomôcku
V Centre Nadácie POMOC JEDEN DRUHÉMU úspešne využívajú dynamický vertikalizátor.

Pozývame vás na DobroPark 2015
Pozývame vás na DobroPark 2015
Nadácia Pomoc jeden druhému a Mesto Hlohovec vás pozýva na prvý „DobroPark 2015“.