Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Magazín

8. február 2023

Vaše sny o ideálnom bývaní splní Nový Hlohovec

Projekt Nový Hlohovec sa blíži do finále. Väčšina bytov už pozná svojich majiteľov. Ak uvažujete o modernom a bezpečnom bývaní pre vás a vaše deti, ponáhľajte sa.

Vaše sny o ideálnom bývaní splní Nový Hlohovec

Nový Hlohovec: Pribudne detské ihrisko s oddychovou zónou a veľkou lúkou

Sme developer obytného projektu Nový Hlohovec. Pre obyvateľov tejto lokality pripravujeme bezpečne detské ihrisko s atraktívnymi prvkami. Jeho súčasťou bude oddychová zóna s lúkou a zeleňou.

Obchody, ihrisko aj relax na jednom mieste

Rodiny s deťmi, ktoré budú bývať v Novom Hlohovci, nemusia chodiť po mestských ihriskách a hľadať voľné hojdačky či miesto na preliezkach ďaleko. Využívať môžu vlastné, v blízkosti prírody a maximálne bezpečné.

Nový Hlohovec ponúka moderné bývanie v bytovom komplexe s plnou občianskou vybavenosťou. Vzali sme si to najlepšie zo súčasného bývania a preniesli do tohto projektu. Či už sú to kryté parkoviská, suchý prechod z bytu až k autu, či odhlučnenie bytov.

Rýchla dostupnosť do Nitry, Trnavy a Bratislavy

Mesto Hlohovec má veľmi výhodnú pozíciu pre dochádzanie za prácou, či už do Nitry, Topoľčian, Piešťan alebo v opačnom smere do Trnavy, Bratislavy i Serede. Nedávno opravený most ponad Váh výrazne uľahčuje dopravu.

Komfortné bývanie pre rodiny s deťmi

V Novom Hlohovci sú už takmer všetky byty obsadené. K dispozícii zostali posledné troj a štvorizbové byty, ku ktorým patrí aj pivnica a kryté parkovacie miesto. Ideálne riešenie pre rodiny s deťmi.

V celom komplexe sú výťahy, takže aj pri väčších nákupoch či presune s kočíkom sa nemusíte ťahať po  schodoch. Nebýva to pravidlo, ale my sme sa do stavby bez výťahu nechceli pustiť. Komfort je dôležitý a my ho prinášame v plnej miere.

Bezpečné miesto pre deti

Veľkým benefitom je detské ihrisko priamo v areáli Nového Hlohovca. Na ihrisku, priľahlej lúke a oddychovej zóne sa tak deti môžu vyšantiť a vy zase zrelaxovať bez rušenia.

Záleží nám na tom, aby sa v Novom Hlohovci bývalo perfektne. V prvých mesiacoch roka 2023 pracujeme na spevňovaní povrchu a budujeme chodníky. Také, aby sa dalo ľahko, rýchlo a bezpečne prepraviť nielen v celom areáli, ale tiež do blízkych obchodov či do prírody.

Nahliadnite do našich bytov. Dohodnime si stretnutie a my vám predstavíme náš vzorový byt a celý projekt.

Najlepšie telefonicky:  Martin Haring  0903 476 290 alebo cez kontaktný formulár na webovej stránke www.novyhlohovec.sk





Podobné témy
Včely liečia: Tajomstvo apiterapie
Včely liečia: Tajomstvo apiterapie
Trápia vás alergie, reuma, či nespavosť? Vyskúšajte včeliu terapiu! Tajomstvo apiterapie spočíva v liečivej sile medu, propolisu a včelieho jedu. Zažite relax v apidomčeku a vdychujte vzduch obohatený o včelí jed a feromóny. Včely vám pomôžu na ceste k zdraviu a vitalite!

Apidomček: Liečivá sila včiel a prírody pomôže zlepšiť vaše zdravie
Apidomček: Liečivá sila včiel a prírody pomôže zlepšiť vaše zdravie
Včelie produkty sú známe svojimi liečivými účinkami už tisíce rokov. Med, propolis, vosk, včelí jed a materská kašička sa používajú na liečbu rôznych zdravotných problémov, od kašľa a chrípky až po artritídu a reumatizmus.

BÝVANIE V NOVOM HLOHOVCI: KOMFORT BEZ KOMPROMISOV
BÝVANIE V NOVOM HLOHOVCI: KOMFORT BEZ KOMPROMISOV
Dokonalý život, v ktorom je všetko na jednom mieste. Starosti minimalizované, očakávania, naopak, vybudené na maximum. A oprávnene. V Novom Hlohovci sme totiž tým najlepším nešetrili.

Bývanie v Novom Hlohovci
Bývanie v Novom Hlohovci
Do kaviarne rovno v papučiach. Na mieste vybavíte lekárov, fitko či si posedíte v reštaurácii

Ako môžu Hlohovčania ušetriť na online nákupoch
Ako môžu Hlohovčania ušetriť na online nákupoch
Obchody sa zatvárajú, ale nákupná horúčka neutícha. V dnešnej dobe vám však kamenné obchody prakticky vôbec nemusia chýbať.